Javite nam se

Ispunjenjem kontakt upitnika gdje upisujete Vaše osobne podatke, Ime i Prezime, e-mail adresu, kontakt broj, adresu i adresu dostave, odobravate tvrtki SREBRNI J.D.O.O. da iste prikupi i koristi u svrhu Vašeg informiranja o proizvodima i uslugama, slanja računa za naručene proizvode i usluge, dostavu proizvoda, te u svrhu ostale potrebne komunikacije.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Info

Srebrni gift & flower power
E-Mail:
srebrniii13@gmail.com
Telefon: 098 327 559

Srebrni j.d.o.o.
Adresa: Murini 7b, 51000 Rijeka
OIB: 47333056678
IBAN:
HR5224020061100900495

Postupak naručivanja personaliziranih poklona

Odredite dragu osobu koju želite darivati.
Javite nam putem telefona, kontakt stranice (e-maila) ili društvenih mreža:
  • Prigodu
  • Vaš budžet
  • Temu i boju
  • Posebne napomene i želje
I mi vam predlažemo * kupujemo *slažemo Gift/Flower box, Srebrni buket ili Flower & Gift box Combo.
Nakon početnog dogovora, na mail Vam šaljemo ponudu, ako ste zadovoljni, uplatu vršite prema ponudi na naš transakcijski račun. Sliku poklona šaljemo prije dostave, kako biste još jednom odobrili i potvrdili narudžbu.
Osobno dostavljamo na području grada Rijeke. Zatvorene Gift box-ove šaljemo i poštom.

Napomena!

Narudžbe za cvijetne aranžmane zaprimamo minimlno jedan radni dan unaprijed do 16h. (Dostave vršimo prema dogovoru i za praznike i neradne dane).

Kako bi Gift box bio što orginalniji javite nam se što ranije, ali uvijek će se naći nešto u našem postojećem asortimanu za razveseliti vaše gifto-primce ;).

Vaše zadovoljstvo nam je bitno!!!