PoSrebrenite svoj event!

Vjerujemo da dekoracija može napraviti veliku razliku u pamćenju i doživljaju svakog eventa. Ugodan ambijent i “Woow” početni trenutak može odrediti cjelokupnu atmosferu i tijek vašeg nezaboravnog druženja.

Radi li se o malom obiteljskom okupljanju ili velikom eventu za prijatelje, obitelj, poslovne partnere i kolege dekoracije pripremamo detaljno, pazeći na svaku sitnicu!

Made with love by Srebrni 🙂

Cvjetni i zeleni dekorativni zidovi veliki su hit u zadnje vrijeme i često ih možete pronaći na eventima, vjenčanjima, zabavama, ali i životnim i radnim prostorima. Postoje različite primjene dekorativnog cvijeća kroz prostor, odlučite li se koristiti ga kao pozadinu za slikanje, na cijelom zidu ili u samo u određenom obliku s točno definiranim rubovima i završetcima, u obliku padajuće/rastuće skulpture, koji god da odaberete ostavit će poseban dojam na sve posjetitelje kao točka na i dekorativnog uređenja vašeg eventa, komercijalnog ili životnog prostora. Ponosni smo na izradu naših dekoracija od svježeg i umjetnog cvijeća&bilja i veselimo se svim novim projektima umjetničko-cvjetnog izražavanja. 🙂