Idealan poklon za bday ili “u goste” za tvog najdražeg Chef-a. Chef’s box gift dugoo kuhao u suradnji s stručnjacima iz Brewtiga uz čiju pomoć smo za vas odabrali vrhunske pive s umjetničkim potpisom. Chef’s Box by Srebrni poklon je za proljetne i ljetne dane, druženje na terasama u dobrom društvu i dobroj spizi.

Chef’s beer nastao u suradnji: Varionica craft brewery s BIBICh WINE CROATIA, Barut Brewing and Blending, Mate Janković i Zmajska pivovara. Čini savršen intermezzo između vina i piva, poslastica je za sve pivoljupce i vinoljupce. Kompleksno pivo, punoga sladnog tijela, sa savršeno izbalansiranim voćnim, slatkastim i drvenastim aromama, zamišljeno kao dio gastronomskog iskustva. U sljubljivanju s hranom, u uzbudljivoj igri iskakanja, prelijevanja i zaokruživanja okusa, ovo pivo ispunjava ideju od koje je poteklo – biti most između pivskog, vinskog i gastronomskog svijeta.

Devetka Belgian Pale Ale Moderni twist na tradicionalni belgijski svijetli ale, ovo lagano pivo s umjerenim voćno-pikantnim notama belgijskog kvasca pravi je recept za proljetno osvježenje. Dašak gorčine od hmelja savršeno zaokružuje moderni karakter ovog piva, te je savršen par za vrlo široku paletu ribljih i mesnih jela.

Začini svoj grill s Volim ljuto i Harissa spice store začinima, zaigraj se s simpatičnim accessoir-om mornarskom mirisnom  ribicom s lavandom Sovica handmades, LaKrpa handmade krpom sa stilom iii uz sve te poklončiće kad krenu dosadni komarci spasit će te lijepa i korisna Lukse svijeća u limenci citronela.